Våra padelhallar

PSC Lövskatan – Bragegatan 2 Luleå

Luleås i särklass bästa sportupplevelse för padel. Fastigheten är byggd för padel 2021 och har fem banor med ca 11 meter i takhöjd, god akustik och atmosfär samt väldigt trevliga gemensamhetsutrymmen inkluderat shop och lounge. Stort konferensrum samt generösa fräscha ytor för omklädning toppat med en bastu med tonade rutor med utsikt över banorna.

PSC Ålgatan – Ålgatan 7 Luleå

Mitt emot Coop Arena hittar du Luleås första inomhushall. Den inrymmer två stycken dubbelbanor med en takhöjd på drygt sju meter. När vi inte är på plats kan du självklart förse dig med hyrrackets, bollar samt tilltugg och dryck. Skräddarsydda events med instruktörer, träningsmöjligheter, företagseventet etc. är inte längre än ett samtal bort.

Kommande

PSC ”Rostbollen” – Banvägen 17 Luleå

Vår kronjuvel. Vi planerar att slå upp portarna till denna padelanläggning under januari 2023. Här finner du 4 dubbelbanor och 1 singelbana med generös takhöjd och WPT-underlaget Mondo på banorna. Det kommer att erbjudas materialval i världsklass, konferens, shop, bastu samt lounge. Inom kort avser vi även att öppna restaurang och bar. Skönt häng utlovas även om padelbanorna är fullbokade.

Kommande

PSC Dalbo – Dalbos industriområde Luleå

Här bygger vi en helt ny hall innehållande både dubbel- och singelbana. Förväntad öppning i början av 2023. Lokalt förankrad och granne med helt nytt gym.

Luleå Hockey damlag spelar padel

I samarbete med Luleå Hockey

7 padelbanor i Lulebohallen

Mellan april och juli 2021 hade vi öppen en temporär padelanläggning i ishallen i Luleå vilket blev en riktig succé. Tack till alla er som spelat, nu har vi lämnat tillbaka Lulebohallen till hockeyspelarna.

funderingar?

Kontakta oss

Du når oss enklast via email: info@padelsocialclub.se
eller på sociala medier.