Om oss

Vi på Padel Social Club har alla fastnat för denna fantastiska sport. Sannolikt för att det är extremt roligt med padel, det krävs inte några förkunskaper och sporten bygger en stor gemenskap samt bidrar till en bättre hälsa. Att vi sedan kan bygga upp ett skönt häng och locka fram en massa skratt även utanför banan är bara grädde på moset. Här finns spel och gemenskap för alla oavsett ålder, kön eller spelnivå.

Luleås trevligaste padelupplevelse

Med örat mot rälsen och stor flexibilitet vill vi välkomna Dig till Luleås trevligaste padelupplevelse. Utöver spelet är Padel Social Club en mötesplats för alla. Hos oss kan du arrangera kund- eller personalevents eller varför inte barnens padelkalas. Även spontana aktiviteter med goda vänner, nybörjarkurser eller anmäla dig till vårt eminenta seriespel om du kommit lite längre och vill utöka ditt padelnätverk med jämna matcher och få in lite tävlingsnerv i ditt spelande. Fina priser i SAMTLIGA divisioner utlovas.

Padelhall i Luleå
Padel för barn Luleå

Vi jobbar lokalt

Vi försöker in i det längsta jobba lokalt och stötta det lokala näringslivet vilket du kommer att se när du besöker oss och vi presenterar våra samarbetspartners.