Partners

Tillsammans med våra partners driver vi intresset för padel framåt. Är ditt företag intresserad av att bli partner? Kontakta oss på info@padelsocialclub.se

JIAB logotyp

JIAB Hyrcenter bildades 2011 med en tydlig affärsidé och målsättning: att hyra ut och leverera premiumprodukter till bygg- och industri. Företaget finns i Luleå, Boden, Piteå, Kiruna och Gällivare och har ett brett utbud av noggrant utvalda maskiner, byggutrustning och fordon.

www.jiabhyrcenter.se

Swoosh

Swoosh uppdragsgivare är stora & små företag, industrier, offentlig sektor & privata hushåll. De arbetar med avancerade tjänster inom högtrycksspolning, sanering, stamrenovering m.m. Stort miljöfokus. Jour dygnet runt. Swoosh finns på flera orter. Garanti på arbetet.

www.swooshsverige.se

niemibil-logo-dark

Familjeföretaget med norra Sveriges största hjärta för bilar. Här möter du passionerade personer som bryr sig om att du ska hitta rätt – oavsett om du ska köpa din första bil eller serva din nuvarande. Besök gärna deras nya försäljningsanläggning på Spantgatan 8. Dom har alltid minst 200 bilar i lager för omgående leverans!

www.niemibil.se

Padelstreamer erbjuder live-streaming av er padel, både tävling och sällskapsmatcher. Registrera er på deras hemsida så kan ni enkelt med några knapptryck starta en inspelning av er match. Kan ses både live och i arkivet i efterhand. Sedan kan man klippa ut någon rolig boll och briljera för sina kompisar i sociala medier.

www.padelstreamer.com

Wallenberg Security är Norrlands heltäckande säkerhetsexpert. Företaget är en heltäckande säkerhetsleverantör som utgår från Luleå, och verkar i hela Norrland.

www.wallenbergsecurity.com

CompanyLine är Sveriges starkaste företag för profilkläder, presentreklam och giveaways. Branschens bästa varumärken tillsammans med deras unika kunnande.

www.companyline.se

Bonza Co logotyp

Bonza Co. är en designbyrå i Luleå som vänder sig både till etablerade bolag och startups, både lokalt och på den internationella marknaden. Företaget erbjuder tjänster som täcker allt från varumärkesbyggande insatser till grafisk design, webbdesign och UI/UX.

www.bonza.se

Tell hjälper dig att välja rätt IT- och kommunikationslösning och ger dig snabb hjälp när något inte går som det ska.

www.tellsverige.se

Swebor har ett brett utbud av högkvalitativa stålprodukter och idag härdar de över 20 000 ton stål per år i fabriken i Jokkmokk. Swebor har en global närvaro med kontor, lager och kunder över hela världen.

www.swebor.se

funderingar?

Kontakta oss

Du når oss enklast via email: info@padelsocialclub.se
eller på sociala medier.