Partners

Tillsammans med våra partners driver vi intresset för padel framåt. Är ditt företag intresserad av att bli partner? Kontakta oss på info@padelsocialclub.se

JIAB logotyp

JIAB Hyrcenter bildades 2011 med en tydlig affärsidé och målsättning: att hyra ut och leverera premiumprodukter till bygg- och industri. Företaget finns i Luleå, Boden, Piteå, Kiruna och Gällivare och har ett brett utbud av noggrant utvalda maskiner, byggutrustning och fordon.

www.jiabhyrcenter.se

Företagets idé är att leverera riktigt bra råvaror till alla typer av kök, stora som små, enkla som exklusiva. Deras ambition är att vara en flexibel partner som förutom god service kan erbjuda deras kunder mervärden, lönsamhet och omtanke.

www.svenskcater.se

niemibil-logo-dark

Familjeföretaget med norra Sveriges största hjärta för bilar. Här möter du passionerade personer som bryr sig om att du ska hitta rätt – oavsett om du ska köpa din första bil eller serva din nuvarande. Besök gärna deras nya försäljningsanläggning på Spantgatan 8. Dom har alltid minst 200 bilar i lager för omgående leverans!

www.niemibil.se

Padelstreamer erbjuder live-streaming av er padel, både tävling och sällskapsmatcher. Registrera er på deras hemsida så kan ni enkelt med några knapptryck starta en inspelning av er match. Kan ses både live och i arkivet i efterhand. Sedan kan man klippa ut någon rolig boll och briljera för sina kompisar i sociala medier.

www.padelstreamer.com

Ocab logo

Ocab är ett sanerings- och avfuktningsföretag och ledande i Sverige inom skadeservice för fastighet, industri och miljö. Med rikstäckande verksamhet, stark lokal närvaro och personligt engagemang finns Ocab alltid nära sina kunder och arbetar varje dag med att rädda värden genom att begränsa, åtgärda och förebygga skador.

www.ocab.se

S-pipe

S-pipe renoverar och reparerar stammar, avlopp och ledningar genom relining och med målet att alltid leverera en smidig, ekonomisk och hållbar lösning. S-pipe utför allt från mindre arbeten till entreprenader av hela fastighetsbestånd och erbjuder även besiktning, rensning och filmning av ledningar i och kring fastigheter.

www.spipe.se

Bonza Co logotyp

Bonza Co. är en designbyrå i Luleå som vänder sig både till etablerade bolag och startups, både lokalt och på den internationella marknaden. Företaget erbjuder tjänster som täcker allt från varumärkesbyggande insatser till grafisk design, webbdesign och UI/UX.

www.bonza.se

funderingar?

Kontakta oss

Du når oss enklast via email: info@padelsocialclub.se
eller på sociala medier.