Säg Hej till vår nya verksamhetschef Magnus Pettersson! Magnus leder projektledningen av våra planerade padelanläggningar på Dalbo och Skutviken-Notvikstan. Du kommer även se honom i hallarna med padelracket i högsta hugg. Han kommer ha hand om allt från kurser, bokningar och padelturneringar till sponsorpaket och samarbeten.

Hur länge har du varit padelfantast?

– Ja det var nog sen första gången jag kom i kontakt med sporten, här i Luleå, på tennisklubbens utomhusbanor vid Arcus. Jag var som ung inte fostrad/utbildad inom någon racketsport utan satsade på hockey och fotboll, men jag spelade både tennis och en del squash så fort man hade möjlighet utifrån de andra sporternas scheman. På sommaren var vi ett gäng fotbolls- och hockeykompisar som hade en årlig mjuktennisturnering (på Anders Burströms föräldrars baksida) vilket var fantastiskt roligt och socialt. Det var lite den känslan jag upplevde när jag klev in i Padelburen första gången. Sen var jag fast.

Vad är planen med PSC?
– Vi vill skapa en social klubb där folk i olika åldrar och nivåer vill spela, hänga och framförallt nätverka och ha kul. För min egen del så lämnar jag finansbranschen och flyttar hem tillsammans med familjen efter 16 år i Stockholm för att vara med och driva en hungrig lokal aktör med fokus på engagemang, glädje och långsiktiga relationer inom världens roligaste sport. Bara på den här månaden jag har varit uppe i Luleå har jag mött väldigt många människor som verkligen ser fram emot att vi ska öppna vilket känns jättekul. PSC gjorde stora avtryck med verksamheten i ishallen förra sommaren och framförallt känns det som att man lyckades attrahera ett litet annat klientel än de riktigt inbitna padelspelarna vilket vi hoppas kunna följa upp nu i höst och få ännu flera att prova på padel. Sen möter jag många som tycker att padel är fantastiskt roligt men ändå spelar betydligt mer sällan än dom själva vill. Så där har vi också en utmaning och möjlighet i att hjälpa till att fixa roliga och jämna matcher.

Hur ser det ut med bygget av de nya hallarna?
– Byggena går väldigt bra och det händer saker varje dag. Sen är det lite administrativa handläggningstider som vi själva inte kan påverka som gör att jag inte kan ge några exakta datum för öppning än. Men förhoppningsvis är vi bara nån månad bort. Nu när jag är på plats så kommer vi att vara mer aktiva med uppdateringar på sociala medier med mera, så håll utkik!

 

Har du någon fundering eller är ditt företag intresserade av att vara sponsor och synas i hallarna?

Hör av dig till magnus@padelsocialclub.se