Nu ligger intresseanmälan till Sveriges roligaste seriespel uppe på MATCHi. Anmäl intresse redan idag! Anmälan är ej bindande.

Herr- och Damserie dubbel Luleå

Back to basic. Örat mot rälsen. Nu ska vi bygga ett seriespel med fokus på glädje, skicklighet och såklart en stor portion tävlingsnerv.

Vilket innehåll och skillnader kan jag som spelare förvänta mig?

Avancemang och fina priser (värde 1000kr) till vinnarlaget i SAMTLIGA divisioner! Slutspel i högsta divisionen.

Luft i kalendern mellan omgångarna så att man hinner spela ikapp flyttade matcher. Fokus på padel – inte logistik och administration.

Kval- och slutspelsevent. 2:an kvalar mot den som blev näst sist i divisionen ovanför. Semifinaler – Final. Livesända matcher med kommentatorer, prisutdelning och skönt häng i hallen.

Priser till ett värde på 5.000kr till vinnarlaget i högsta divisionen (finalen). Ps. Kräver att du spöar Padel Social Clubs egna lag som självklart deltar.

När?

Så fort vi har en hall till vårt förfogande. Preliminär första omgång i februari 2023.

Anmäl intresse SNARAST och uppge ungefärlig spelnivå så ska vi försöka pussla ihop så jämna serier som möjligt från start. Och misströsta inte om du första omgången placeras i en lite för låg division. Fina priser till vinnarna och en boost för självförtroendet inför nästa omgång.

Hör av dig om du vill spela men inte har någon partner så ska vi försöka att hjälpa till.

Anmälan är ej bindande. Mer information kommer närmare.

Vid frågor kontakta:
Magnus Pettersson
magnus@padelsocialclub.se
076-326 17 17